مشاوره حقوقی رایگان - جاسازی مواد مخدر در خودرو دیگری

سلام یک بی خدایی تو ماشین یکی از آشنا های بنده 50 گرم شیشه گذاشته و ایشون رو دستگیر کردن حالا اینم نمیتونه ثابت کنه که مال خودش نیس حکمش چیه؟ اولین بارش هم هست آیا ببخشش داره؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نتواند ادعای خود را ثابت کند به مجازات حبس محکوم خواهد شد و مدت حبس نیز طولانی خواهد بود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه حتما باید وکیل داشته باشه چرا که حکم داشتن 30 گرم شیشه مطابق قوانین قبلی اعدام بوده در حال حاضر حبس ابد است که در بهترین حالت اگر عفو یا شرایطی نهاد ارفاقی استفاده کنه حداقل بین 5 تا 10 سال حبس در انتظار ایشان مگر اینکه ثبات کنه مواد مال خودش نیست باید پرونده در شعبه مطالعه کنیم و و اون موقع راه کار پیدا کنیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجازات آن جزای نقدی
حبس طولانی مدت
شلاق

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر دفاع مناسبی از خود به عمل نیاورد مجازات اعدام در انتظار وی خواهد بود.