مشاوره حقوقی رایگان - وام

با عرض سلام و خسته نباشید من یک وام دارم که قادر به دریافت اون و پرداخت اقساطش نبودم و میخوام برای یکی از اشناهامون بگیرم ضامن رو اشنامون اورده ولی بانک به مبلغ وام از من سفته گرفته سوال من اینه اگه اشنای ما اقساط رو پرداخت نکنه برای من مشکلی پیش میاد
لطفا راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم
ایا گرفتن سفته از فامیلمون به مبلغ وام کافیه؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام‌ . اگر گیرنده وام اقساط رو پرداخت نکند بانک میتواند سفته های شمارا اجرا گذاشته و وصول نماید همچنین شما بایدتوافق نامه ای مبنی بر اینکه وام رو خویشاوند شما اخذ نموده و همچنین رسیدی مبنی بر اینکه شما وام روبه حساب ایشان پرداخت کردید از ایشان بگیرید مضافا اینکه چک هم بابت پرداخت اقساط ازشون بگیرد چون اگراقساط رو پرداخت نکند و ضامن یکماه پرداخت کند ضامن میتواند علیه شما طرح دعوا کند .‌پس بهتر است هم از ایشان به اندازه مبلغ وام چک بابت پرداخت اقساط بگیردو هم رسید که وام رو به به حساب ایشان پرداخت کردید چون بانک وام را ابتدا به حساب شما واریز میکند و شما به حساب خویشاوندتون و توافق نامه ای که به امضا شهود برسد مبنی بر اینکه وام رو به ایشان پرداخت کردید و خودش باید تمام اقساط را بدهد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم