مشاوره حقوقی رایگان - جایگزینی فرزند به جای پدر

سلام . پدر بنده 29 سال در شرکت نیشکر دعبل کار کرده و الان میخواد بازنشسته بشه و من میخوام جایگزین پدرم بشم که امتیاز برای بازنشسته ها هست . آیا ماده یا قانون وجود داره که جایگزین بشم . چون جواب گو بنده نیستن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

جایگزینی نداریم با این وصف به ارگان مربوطه رجوع گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر ارگانی اختصاصی برای خود ممکن است شرایطی را در نظر گرفته باشد بهتر است از همان مرجع پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق کارگزینی همان ارگان اقدام کنید