مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه ایرانی در صورت ازدواج با مرد ایرانی

سلام دختری افغانستانی 25ساله هستم ایران متولد و بزرگ شدم کارت امایش دارم میخاستم بدونم بعد از ازدواج با پسری ایرانی بعدها که بچه دار بشیم به بچه هامون شناسنامه ی ایرانی میدن ؟یا به خودم ؟چون شنیدم بعد از ازدواج شناس نامه میدن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یه فرزندان به تبعیت از پدرشان شناسنامه ایرانی می دهند و تبعه ایران محسوب می شوند
برای شما اگر بتوانید ازدواج را دفترخانه ثبت کنید می توانید شناسنامه بگیرید.
.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بله فرزندی که پدر ایرانی داشته باشد ایرانی محسوب میشود