مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه اتباع مادر ایرانی

سلام، خسته نباشید.
من دختر 25 ساله هستم. پدرم عراقی و مادرم ایرانی است و در ایران به دنیا اومدم و در 6 سالگی به خاطر این که شناسنامه ایرانی ندادند، با خانواده به عراق رفتیم و نامزدم ایرانی هست. میخواستم چند سوال بپرسم :
1. آیا میتونم شناسنامه ایرانی بگیرم؟ چطور اقدام کنم؟
2. اگر شناسنامه ایران بگیرم دو تابعیتی میشم و یا تابعیت عراقی ام رو باطل میکنند؟
3. بعد از عقد میتونم وام ازدواج بگیرم؟

پاسخ ها :

شناسنامه ایرانی در صورت ازدواج با مرد ایرانی وام ازدواج اتباع شناسنامه اتباع مادر ایرانی شناسنامه اتباع