مشاوره حقوقی رایگان - فروش سند کامیون

بنده یک کامیون هوو بصورت لیزینگی خریداری کرده بودم که بنا به عللی ناگزیرشدم بصورت قولنامه دستی به شخصی بفروشم اوایشان تع6دکرد که اقساط باقبمانده را ماه بماه پرداخت کند.متاسفانه شخص واسطه فوت شد ومن حیز طرف مقابل رو دیگرنتوانستم چیدت کنم.در اینمدت خیلی جستو کردم وامکان چیدا کردنش نیست.بعدا متوجه شدن قسط نداده والان شرکت لیزینگ بندهدرو مبلغ باقبمانده وسود متعلقه رو بدهکار کرده.حساب ضامن وخودم رو هم مسدودکرده.
سوالم اینه که اگر به خریداری وکالت بدم وشرکت سند رو بنام وکیل بزنه بدهی شرکت رو از مبلغ فروش امتیازسند داده وشرکت هم حاضربشه سند رو به خریدار امتیاز سند بزنه مشکلی دراینده برای من یا خریدار بوجود نمیاد؟ودیگر اینکه چنانچه در اینده کامیون پیدا بشه چه صورتی پیدا میکنه؟ایا اگر در وکالتنامه اشارهدبه این کنم که فقط امتیاز سند فروخته میشه ابا این شرط معتبر محسوب میشه؟فرضا کامیون بعدها پیدا شد قانونااصل کامیون به کی تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

سند کامیون ماشین