مشاوره حقوقی رایگان - ماشین اوراقی

سلام خسته نباشید ... بنده میخوام یک کامیون اوراقی بخرم واسه کار تو معادن....که این ماشین پلاک و مدارک نداره اما برگه اوراقی دارد..حالا اگ در مسیر راهنمایی رانندگی ماشین و ببینن توی جاده میبرن پارکینگ؟؟یا همون برگ اوراق اعتبار داره؟حالا اگ به هر دلیل ماشین بره پارکینگ بعدش چه اتفاقی میفته؟؟؟ماشین به اصطلاح قیچی میشه یا امکان ازاد کردنش هست؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده آری امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله توقیف خواهد شد و کامیون باید پلاک داشته باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر اوراقی باشد امکان عبور و مرور ندارد و ممکن است توقیف شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اوراقی اسمش باخودشه هر اتفاق ناگواری مثل تصادف منجر به مرگ توسط این خودرو بشود قتل عمد محسوب می شود.
باید اوراق شود به فکر جریمه نباش مجازات سنگین تر در انتطارته

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله به پارکینگ منتقل می شود و چون در برگ مزایده اوراقی قید شده است رفع توقیف نمی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست حتما پلاک داشته باشد در غیر اینصورت توقیف می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به پارکینگ منتقل می شود و رفع توقیف نمی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است چنین خودرویی را خریداری نکنید