مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست به علت غیر روشن بودن خواسته. بدون تشکیل وقت دادرسی

داداخواست حقوقی طرح شده که قاضی بعلت منجز و روشن نبودن وقت دادرسی براش تعیین نکرده وفقط 20روز وقت تجدید نظر داده.در نوشتن تجدید نظر، باید دوباره دادخواست درست نوشت یا.در لایحه تجدید نظرمون، ابعاد خواسته فقط بیان شود کافی است؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به طور منجز و مشخص نوع خواسته قید گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بنظرم بهتراست دوباره دادخواست بدوی صحیح ارسال کنید تجدیدنظر نمی ارزد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید ببینم علت چه بودهداست اگر نظر قاضی بر رد بوده است نیز می‌بایست جلسه تشکیل می‌شده است و تصمیم گیری می‌شده