مشاوره حقوقی رایگان - چطوری میتونم از دادگاه تنها بابت نفقه جاری شماره حساب بگیرم

پرونده نفقه معوقه دارم که حکم قطعی و اجرائی صادر شده
متاسفانه واریزی هایی که داشتم کسر نشده از طرفی درخواست اعسار از نفقه معوقه دادم که جوابی براش نیومده
همسرم هر سه ماه کارتش رو مسدود میکرد و با اظهارنامه شماره کارت جدید معرفی میکرد
اینک که کارتش رو مسدود کرده و با اظهارنامه درخواست شماره حساب کردم دیگه شماره ای اعلام نکرده
چطوری میتونم نفقه جاری را واریز کنم به حساب دادگاه توجه داشته باشید فعلا قصد پرداخت نفقه معوقه را ندارم چرا که من پرداخت کردمشون منتهی واریزی ها را محاسبه نکردن و کسر نکردن
چطوری میتونم از دادگاه تنها بابت نفقه جاری شماره حساب بگیرم
آخه دادگاه بابت نفقه جاری شماره حساب نمیده

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به حساب دادگاه واریز نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم