مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

با سلام
حدود دو ماه پیش یه آقایی میزنه از پست و متوازی میشه ومنم منحرف میشم میزنم به یه خودرو دیگه که هم ماشین. خودم و خودرو بعدی وسرنشینان خسارت میبینن ولی کارشناسی من را مقصر کردن میگن لاین کشی کردی در صورتی که کروکی اولیه اون خودرو اولی را مقصر کرد
ولی در حال حاضر من مقصر شناخته شدم به ناحق باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به ناحق است می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا چه کسی مقصر است را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند که کروکی را نیز ترسیم می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابل اعتراض است و به این شکل نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به نظریه کارشناسی مجددا اعتراض بزنید