مشاوره حقوقی رایگان - نیروی کار قراردادی

باسلام اینجانب کارمند شهرداری خارگ بوده ام که34سال خدمت کرده ام وحالا دارم بازنشسته میشوم والان که پاداش پایان خدمتم رامیخواهند بدهند گفتن که پاداش 15 سال رادریافت میکنی چون 15سال اول قراردادی بوده ای وآن 15 سال هم برایم بیمه رد میشده .آیا آنها درست میگویند .چکاربایدکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنید
اگر برخلاف قانون باشد می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
از دیوان عدالت اداری موضوع خود را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا به شهردار اظهارنامه بزنید اگر پانزذه سال را محاسبه نکردند بعد شه ماه دیوان عدالت دادخواست دهید