مشاوره حقوقی رایگان - امور ملکی

سلام وقت بخیر
من آپارتمانم را سال 94
با یک وکالت بلاعزل به خواهرم دادم
ولی سند و مبایعه نامه ای به ایشان ندادم
و سال 402 اپارتمان رو به نام پسرم زدم
شنیدم که وکالت بلاعزل باطل میشه ،
ولی من علاوه بر وکالت بلاعزل یه اقرار نامه غیرمالی هم دادم میخاستم بدونم اون هم باطل میشه؟

متن اقرار نامه به این صورته::

در این دفتر خانه حاضر گردیدند:آقای ر.س با مشخصات فوق الذکر موکل وکالتنامه شماره ...مورخه 31/3/1395
تنظیمی این دفترخانه موضوع ششدانگ یکدستگاه آپارتمان واقع در طبقه 3 به مساحت 35.52 متر مربع که مقدار 40.1 متر مربع
آن بالکن است قطعه 9 جنوب غربی شماره ...فرعی از 47 اصلی مفروز و مجزی شده از پلاک 2013 فرعی از اصلی مذکور
واقع در قری ...شهریار به انضمام ششدانگ یکباب انباری به مساحت 2 متر مربع قطعه 9 تفکیکی واقع در طبقه همکف با
قدرالسهم از عرصه و سایر مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرائی آن محدود و مشخص شده طبق یک
جلد سند مالکیت به شماره ثبت ...دفتر ...صفحه228 چاپی 226960 و بعدالحضور و در کمال صحت و سلامت اقرار
صریح و صحیح نمود بر اینکه وکیل وکالتنامه فوق الذکر مریم سی به مشخصات فوق الذکر مجاز و مختار است به مفاد
وکالتنامه مذکور عمل نماید و حسب الاظهار از این تاریخ نسبت به مورد وکالت هیچگونه حقی بر وکیل وکالتنامه ندارد و موکل
وکالتنامه مذکور وکیل نامبرده را وکیل زمان حیات و وصی بعد از ممات خود قرارداده است که به مفاد وکالتنامه یاد شده عمل نماید.

من الان میتونم اقدام کنم برای بیرون انداختن ایشون از خانه ؟
چون بدون هیچ اجاره نامه و مبایعه نامه سکونت داره.
و اینکه این اقرار نامه مشکلی ایجاد نمیکنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
مشکلی ندارد
می توانید برای تخلیه اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به شما کاربر محترم دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک بخشی از آن مرتبط با ملک و باغ و اراضی می‌باشد و با به مفهوم دقیق تر کلا اموال غیر منقول میشود به این شکل حل و فصل نمی‌شود که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یکدیگر ارتباط کامل دارند البته شباهت هایی به یکدیگر دارند ولی نه کاملا و متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را اصلا نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست قید می کنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .