مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

با عرض سلام بنده 40روز عقدکردم بعدعقد متوجه شدم همسرم دارای بیماری اعصاب شدید هستن حتی چند بارم خودزنی ودست به خودکشی زدن ایافسخ نکاح صورت میگیردممنون

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
از موارد فسخ نکاح نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست فسخ نکاح بدهید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.
اگر خودزنی و اقدام به خودکشی ثابت بشه ممکن است پزشکی قانونی تایید کند که طرف دعوا به جنون مبتلا است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه چه زمانی این بیماری زا داشته و در زمان عقد آیا این علائم مشهود بوده است یا خیر خیلی مهم است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت عدم اطلاع شما و با اثبات موضوع محتمل است.لیکن فسخ بعد از اطلاع به آن فوری می‌باشد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی وجود دارد، نتیجه بستگی به نظریه پزشکی قانونی، نحوه دفاع شما ونظر دادگاه دارد.