مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از بذل مهریه

با سلام، تقریبا شش سال پیش، اون زمان بیست و دو ساله بودم همسرم با دوز و کلک من را مجبور به بذل مهریه کرده، ولی الان با وجود یک فرزند چهار ساله، مرا اذیت مینماید و میگوید برو طلاق بگیر، و هیچ ارزشی برام قائل نیست، تعداد مهریه ام700
سکه است، اگه ممکنه راهنمایی کنید، آیا راهی برای برگردوندن مهریه هست، در دفتر خانه انجام شده، و نوشته مهریه را بذل نمودم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر بذل رسمی مهریه بلارجوع نباشد امکان رجوع به مابذل وجود خواهد داشت.