مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق ایثارگران

سلام وقت بخیر
پدر بنده در زمان خدمت سربازیش تو منطقه عملیاتی بوده و 6 ماه هم دوره ضرورت جبهه رو گذرونده، من خودم رفتم پیگیریش کردم و با همون سوابقش شش ماه کسر خدمت گرفتم، ولی خودش هیچ وقت پیگیر پرونده ایثارگری ش نشد
الان یک ماهی هست که فوت شده و میخواستم بدونم به مادرم حقوق ایثارگری تعلق میگیره و از کجا باید پیگیری کرد
درضمن خدمت پدر توی ارتش بوده
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید