مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور

من با ماشین تو جاده محور روستا
توقف کرده بودم بعد اقدام به دور زدن کردم شب بود چراغ های ماشین هم روشن بوده موتور با سرعت زیاد به سپر جلوی ماشین برخورد کرد الان من مقصر هستم یا موتور موتوری گواهینامه نداره

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا چه کسی مقصر است را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند که کروکی را نیز ترسیم می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابل اعتراض است و به این شکل نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مقصر و میزان تقصیر را کارشناس راهنمایی و رانندگی تشخیص خواهند داد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مقصر بستگی به نظریه کارشناسی دارد که درصورت لزوم قابل اعتراض نیز میباشد