مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی

سلام وقت بخیر
من در پرونده ای برام قرار منع تعقیب صادر شد
شاکی به این قرار اعتراض کرد و پرونده به دادگاه کیفری 2 ارجاع شد
الان در قسمت روند پرونده ثنا این متن برام آمده میخواستم معنیش رو بدونم
دستور قضایی مبنی بر تعيين وقت نظارت و ثبت پرونده و اقدام و دعوت شاكي جهت پيگيري شكايت مطروحه در تاریخ 1402/09/04 صادر گردید..
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام قاضی تو یک وقت که شما رو معمولا دعوت نمی کنه پرونده رو میبینه و اگر منع تعقیب درست باشه تایید میکنه و پرونده مختدمه میشه