مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی

دستور قضایی مبنی بر ارسال رونوشت دستور به مرجع انتظامی و اعلام وضعیت به مرجع ذیربط و تعین وقت نظارت وثبت پرونده بعد نوشته قرار قرار اعدادی هست پایین هم قرار نیابت قضایی صادر گردید بی زحمت منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت متعلق به شعبه است نیازی ب حضور شما نیست. نیابت قضایی هم برای رسیدگی موضوع خواسته شده است که بعد از ان اصل پرونده به شعبه اعطا کننده نیابت ارسال میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قرار اعدادی صادر شده است احتمالا کارشناسی یا تحقیق یا معاینه محل باشد
موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارهای اعدادی پرونده را جهت رسیدگی آماده میکند و وقت نظارت زمانیست که دادگاه جهت ملاحظه پرونده تعیین میکند و نیابت هم احتمالا پرونده نیاز به تحقیقاتی داشته که به مرجع انتظامی دستور داده شده انجام دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مرجع قضایی قرار نیابت قضایی برای حوزه قضایی دیگری صادر کرده است و پرونده به مرجع قضایی نیابت گیرنده ارسال خواهد شد و بعد از انجام دستورات مرجع نیابت دهنده ، پرونده به مرجع نیابت دهنده بر گردانده خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است به کارشناسی ارجاع شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این موارد مربوط به خود شعبه است شما منتظر ابلاغ شعبه باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مرجع مربوطه با اعطای نیابت پرونده را به مرجع قضایی دیگری ارسال نموده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری کلانتری یا صبر کنی تا ابلاغیه برای شما بیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این مواردی که شما فرمودید از امور مربوط به شعبه است و خیلی مبهم و کلی سوال را مطرح کرده اید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی یک مرجع قضایی،مرجع دیگری را به نمایندگی از خود انتخاب می کند تا عمل حقوقی را انجام دهد مبادرت به صدور قرار نیابت می کند .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت انجام قرار که در حوزه قضایی دیگری است نیابت صادر شده .وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید حضوری به شعبه مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرارنیابت قضایی جهت انجام اموری از شعبه صادر گردیده است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

موضوع قابل پیگیری از طرف شما نیست امر فضایی است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

از امور مربوط به شعبه است و به شما مربوط نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قرار اعدادی یعنی پرونده همچنان در حال رسیدگی است و قرار نهایی صادر نشده است و با توجه به اینکه متهم در حوزه قضایی دیگری است نیابت قضایی صادر شده است به آن حوزه تا مرجع انتظامی تحقیقات لازم را انجام دهد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سوال شما مبهم است وقت نظارت جهت عدم خروج پرونده از دور رسیدگی است
نیابت قضایی یعنی دادگاه به شعبه دیگری پرونده راارسال میداردتا پاره ای از تحقیقات در آنجا انجام و پس از تکمیل مجدداً به خود دادگاه ارسال گردد