مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب در شهر دیگر

با سلام
احتراما اینجانب برای مطالبه وجه چک بلامحل اقدام به شکایت نمودم، که اقدامات حقوقی منجر به صدور اجراییه گردید، اما بعد از گذشت 50 روز از ابلاغ در سامانه ثنا، محکوم علیه نه مالی معرفی نموده و نه تقاضای اعسار نموده است،
حال جهت درخواست اجرای ماده 3 محکومیت های مالی و درخواست حکم جلب باید به دفتر قضایی مراجعه نمود و یا باید مستقیم به اجرای احکام مراجعه گردد؟
باتوجه به اینکه شبعه صادر کنند حکم در مرکز استان، اما محل سکونت محکوم علیه شهر دیگری در همان استان هست، می‌توان حکم جلب را مستقیم برای کلانتری شهر محل سکونت فرد دریافت کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به اجرای احکام مراجعه و درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی ‌محکوم علیه را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام درخواست خود را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اجرای احکام درخواست توقیف اموال محکوم علیه را کنید تا به مزایده و فروش رود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست جلب واعطای نیابت خویش را به اجرای احکام ارسال و جهت پیگیری حضورا به واحد اجرا مربوطه مراجعه کنید.