مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استفاده از گاز طبیعی و نصب علمک گاز

سلام. ما تعداد 5 واحد مسکونی بنا قدیم در یک روستا هستیم که به صورت جزیره ای در طرح هادی روستا هستیم. جهت استفاده از گاز درخواست نصب علمک دادیم که اداره گاز اعلام میکند باید تمام هزینه های زیرساختی را باید به صورت ازاد پرداخت نمایید. خواستم بپرسم که ایا این کار قانونی هست یا خیر. اگر قانونی نیست باید کجا مراجعه کنیم. متاسفانه فرمانداری و بخشداری هیچکدام جوابگو نیستند.

پاسخ ها :

مهدی  رهنما

جناب آقای مهدی رهنما:

خیر قانونی نیست ..اداره گاز استان