مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از قراردادی به شرکتی

سلام
من از خرداد94در شرکت توزیع برق کرمانشاه مشغول به کار هستم اما7سال بیمه برایم واریز شده متاهل و دارای2فرزند هستم مدرک لیسانس دارم برادر بزرگم جانباز70درصد جنگ تحمیلی میباشد و معافیت سربازی من هم به عنوان پرستار برادرم میباشد
آیا برای تبدیل وضعیت من از نیروی قراردادی پیمانکاری به شرکتی راه حلی هست یا همچنان باید منتظر مصوبه مجلس باشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید