مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از قرارداد به شرکتی

سلام و درود و عرض خسته نباشید به عزیزان
اینجانب در شرکت خصوصی ( شرکت خدماتی ... خوزستان ) وابسته به سازمان دولتی ( سازمان آب و برق خوزستان ) در اهواز قریب به 6 سال مشغول به کار هستم
4 سال قبل حدود 90 درصد پرسنل که سابقه 5 سال به بالا داشتن حکم شرکتی گرفتن و با حقوق و مزایای آنها به طرز چشم گیر افزایش یافت با قرارداد یک ساله ولی متاسفانه بنده و تعدادی دیگر چون 2 سال سابقه داشتیم وعده تبدیل وضعیت بعدا به ما دادن ( پایین ترین بیس اداره کار و قرارداد سه ماهه ) ، جالب اینجاست که خود سازمان سال بعدا از ما آزمونهای متفاوتی گرفتند و نتایج قبولی ما توسط مدیریت تایید شد ولی نامه در حد دیدن بود ولی دسترسی به نامه نداریم ، بعد 3 سال متاسفانه مدیر سازمان و مدیر شرکت ما عوض شدند حالا که نزدیک به 6 سال سابقه کار داریم مدیر عامل جدید سازمان و مدیر عامل شرکت زیر بار شرکتی شدن ما نمیرن و تاکید دارند فقط اداره کاری آن هم قرارداد3 ماهه
سوال من اینجاست که گویا نامه ای در سازمان وجود دارد که وزارت نیرو اعلام کرده کسایی که 5 سال سابقه دارند و تحصیلات دانشگاهی می توانند تبدیل وضعیت شوند و شرکتی شوند ولی ما هیچ منبع و سندی نداریم حال باید چیکار کنیم
اعلام کنم از طریق اداره کار یا وکیل هم به نتیجه ای نرسیدیم

لطفا کمک کنید ممنونم

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

به اداره رسیدگی به شکایات و بازرسی وزارت مراجعه کرده اید