مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ ساختمان

با سلام، من مدیر یک ساختمان 4 طبقه تک واحدی هستم، شوفاژ خانه ساختمان بدلیل خرابی تعمیر شد و هزینه تعمیر و همینطور پول آب و برق و شارژ ساختمان را روی برد زدم، ولی بعد از چند بار دادن پیام و تلفن زدن واحد سوم که مدت 6 7 ماه است امده پول خود را نمیدهد (واحد سوم وقتی خانه را خرید سر خود و بدون مشورت با همسایه ها شروع به رنگ راه پله و در و پارکینگ کرد و به صاحب قبلی گفته بود خودم همه هزینه های تعمیر را تقبل میکنم ولی بعد از اتمام از همسایه ها طلب پول بابت تعمیرات کرد و بعد از کلی حرافی، فقط مادر بنده خدای من مبلغ 800 هزار تومان پرداخت کرد و دو واحد دیگر پولی ندادند و گفتند نمی دهند چون ما نخواستیم که رنگ کند و کسی چیزی از ما نپرسیده) حالا که من طلب شارژ را میکنم میگوید نمی دهم و شما به من بدهکار هستید، خواهش میکنم من را راهنمایی کنید حالا چگونه باید شارژ و پول تعمیر شوفاژ خانه را از این آقای بی ملاحظه دریافت کنم؟ خیلی ممنون

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
اظهارنامه رسمی از طریق دفتر خدمات الکترونیک برای ایشان ارسال نمایید و مبلغ بدهی شارژ وی را با ضمیمه کردن فاکتورها به ایشان ابلاغ کنید. ده روز پس از ابلاغ اظهار نامه به ایشان می توانید خدمات مشترک وی از قبیل آب‌گرم و آب سرد وی را از موتورخانه قطع نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام و احترام
ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه رسمأ از ایشان مطالبه نماید. چنانچه مطالبه بی پاسخ ماند ، شما بعنون مدیر ؛ مجاز در قطع خدمات مشترک در ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه هستید سپس درصورت ادامه عدم همکاری و تسویه نکردن؛ میتوانید در دایره اجرای ثبت محل تقاضای توقیف اموال کنید .( البته در شورا نیز امکان طرح دعوا دارید)