مشاوره حقوقی رایگان - شهری که باید شکایت خود را در خصوص جرم انگاری

باسلام و خسته نباشید
خواستم از وکلا محترم بپرسم زمانی که جرم خیانت در امانت و سواستفاده از کارت بانکی در شهر محل سکونت و دستگاه عابر بانک نیز در این محل شهر سکونت شاکی و متهم جرم انگاری انجام شده فقط تنها کارت بانکی که خیانت در امانت و سواستفاده قرار گرفته از شهر دیگر اما در یک استان صادر گردیده حال شاکی در کدام شهر باید پیگیر شود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در شهر محل وقوع جرم دادگاه تشکیل میشود که شاکی میتواند از هر جایی که هست لایحه بفرستد