مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

با سلام اینجانب سرباز سپاه هستم وقتی در حال پست نگهبانی روی برجک بودم در موقعیت من ماشینی توقف کرد و باید در ان لحظه با اخطاری که میدادم ماشینو از موقعیتم دور میکردم وقتی در حال پایین اومدن از برجک بودم با توجه به اینکه حواسم به ماشین متوقف شده بود پام لیز خورد از برجک افتادم و به بیمارستان منتقل شدم و الان دیسک کمر و پارگی رباط دارم و به شدت درد دارم و در حال خدمتم همچنین با توجه به نامه کمیسیون پزشکی معلول خدمتی شده ام الان من جانبازی و غرامت میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" اتفاق و حادثه روی داده برای شما ناشی از قضا و قدر و البته سهل انگاری بوده است .

اصغر رضواني

جناب آقای اصغر رضواني :

به رای کمیسیون اعتراض کنید تا با توجه به اینکه در حال خدمت و نگهبانی بوده اید حکم جانبازی برایتان صادر شود