مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادسرا

سلام. ببخشید دادسرا هم میتواند قرار تعلیق مجازات صادر کند؟ من چند وقت پیش بخاطر حضور در تجمعات بازداشت شدم و بعد از چند روز که فهمیدن کاری نکردم آزادم کردن. البته اونجا قاضی اومد با همه صحبت کرد بعدش بعضی هارو فرستادن زندان ولی منو نفرستادن. یه ماه بعدش از دادسرا زنگ زدن رفتیم اونجا گفتن براتون قرار تعلیق صادر شده و یه کاغذ امضا کردم و گفتن اگه جرمی مرتکب نشی دیگه مشکلی نیست. چند روز بعد برام پیام اومد که قرار نهایی در دادسرا صادر شد. دو سه هفته بعدش برام پیامک اومد که پرونده شما به شعبه101 دادگاه کیفری دو ارجاع داده شد. میخواستم ببینم مشکلی وجود داره؟ من خیلی نگرانم. خواهش میکنم راهنمایی کنید. من یه جوان هستم و تا حالا هیچ کار خلافی نکردم و هیچی ازین چیزا نمیدونم. خواهشن کمک کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اختیار تعلیق اجرای مجازات صرفاً در اختیار دادگاه صادر کننده حکم یا جانشین است . در فرض سؤال دوم می توانید به دادگاه صادر کننده حکم مراجعه و از نتیجه آن مطلع و خود را از بی خبری و نگرانی برهانید .

اصغر رضواني

جناب آقای اصغر رضواني :

سلام به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و ثنا ثبت نام و پرونده خود را بررسی کنید