مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک ارثی به نام یکی از روثه

برادرم 10سال پیش درحالی که پدرمون 86سال بوده بدون اینکه ما فرزندان دیگر اگاه باشیم با کلاهبرداری برده دفتر اسناد رسمی وتمام زمین ها 60 هکتار رو با قولنامه رسمی باقیمت 5400000.....پنج میلیون و 400 هزار تومان از پدر خریداری کرده...حالا که پدرمون فوت کرده تازه باخبر شدیم و سند رو کرده که 10 سال پیش به نام او انتقال وخریداری کرده...چکار کنیم ورثه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست صدور حکم محجوریت پدر از 11 سال قبل از فوت را لدهید، البته اگر مدارکی دال بر محجوریت آن مرحوم دارید مثلاً آلزایمر و اگر بیسواد بوده هم میتوانید ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر پدر شما در صحت و سلامت کامل بودند قرارداد معتبر است مگر اینکه بتوانید محجوریت ایشان را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست ابطال سند بدهید و اعلام کنید در آت زمان پدرتان را با فریب به دفترخانه برده است.