مشاوره حقوقی رایگان - قطع بیمه

سلام وقتتون بخیر، من به عنوان وصی مادرم حقوق بیمه ی تامین اجتماعیشون رو دریافت میکردم، اکنون جایی مشغول به کار شدم و میخوان برام بیمه تامین اجتماعی ثبت کنند و گفتند که باید بیمه قبلیت قطع بشه تا امکان ثبت باشه و خطا میده، از طرفی به بیمه هم گفتم گفت که ابتدا محل کارت باید نام نویسی کنه به صورت نیمه کاره تا در کارتابل ما بیاد که قصد بیمه داره تا بتونیم حذفش کنیم. دقیقا از سوی محل کار چه اقدامی باید در نامه نویسی صورت بگیره تا این مشکل رفع بشه؟ ایا لازمه که با گواهی اشتغال به شعبه بیمه مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از بیمه تامین اجتماعی پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق سیستم باید شمارا جهت دریافت کد به بیمه معرفی کنند بعد شما برید بیمه جریان را توضیح دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید