مشاوره حقوقی رایگان - قرار موقوفی تعقیب

من در سال 91 برای یه نفر سیم فعال کردم یه نفر کارت ملی اون خانم آورده بود گفت از آشناهای ماست خودش نمی تونه بیاد حالا اون خانم رفته شکایت کرده که من از کارت ملیش سواستفاده کردم برای قرار موقوفی تعقیب صادر شده حالا من باید چکار کنم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر نمی توانند و این امر قانونی نیست
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

وقتی قرار موقوفی تعقیب صادر شده یعنی صرف نظر از انجام یا عدم انجام جرم موضوع مشمول مرور زمان شده والبته این قرار ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ به شاکی قابل اعتراض هست.
اگر اعتراض کند پرونده جهت رسیدگی به اعتراض به دادگاه ارسال می شود...