مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک ارثی به نام یکی از وراث

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
مادرم در زمان حیات خود بدون اطلاع بقیه فرزندان یه واحد آپارتمان که به نام مادرم بوده به نام برادرم به صورت قطعی انتقال داده
و برادرم آن واحد آپارتمان میفروشه و یک منزل دوطبقه میخره و با مادرم حدود یک سال بیشتر در اون منزل زندگی میکرد تا 4 ماه پیش مادرم سکته مغزی میکنه و حدود دوماه در بستر بود
که برادرم و همسرش از مادرم نگهداری کردن
تا یک ماه پیش مادرم فوت کرد
سوال من از شما بزرگواران اینه که مادر من 80 سال سن داشت و هیچگونه سابقه بیماری آلزایمر نداشته
و اینکه آیا مادرم چنین حقی داشته که ملک خودش رو با این شرط به نام برادرم انتقال بده
که برادرم تا زمانی که مادرم در قید حیات هست از مادرم نگهداری کنه ؟؟
آیا ما شانسی داریم که بتونیم اون ملک که به نام برادرم شده ابطال کنیم ؟
و آیا از نظر قانون بقیه فرزندان که دلیل مشغله کاری نمیتونستن به مادر رسیدگی کنن و به دیدن مادر نمیرفتن محکوم خواهیم شد ؟
ممنون میشم اگر جواب بنده رو بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر مدارک و مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مادر شما صاحب ملک بوده هر شخصی حق این را دارد که مال خود را به هر کسی می‌خواهد انتقال دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادرتان سلامت عقل و روان داشته و با رضایت انتقال داده باشد معامله معتبر است.