مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص تقدم و تاخر متن و امضاء

شوهر خواهر من با تهدید و اخاذی با چاقو متن دستنویس رو از خواهرم میگیره بابت اینکه مهریه بخشیده شده متن دستنویس چون با لرزش دست بوده متن اون نامه رو میبره رو به برگه سفید امضا از خواهرم تایپ میکنه. هر دو برگه به کارشناس ارجاع شده. منتها متن دستنویس رو ایشون اینقدر مچاله کردن و جلوی آفتاب گذاشتن که قابل کارشناسی نباشه هر دو متن به دو کارشناس ارجاع شده. متن تایپی برای تقدم و تاخر امضا به کارشناس ارجاع شده
اگر فاصله امضا و متن تایپی چند روز باشه قابل تشخیصه؟
اون متن دستنویس با اینکه مچاله شده آیا لرزش دست قابل تشخیصه؟
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
توسط کارشناس خط و امضا بررسی خواهد شد