مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع کمتر از زنا

سلام، همسرم پنج ماهه که منو رها کرده و بهم سر نزده با اینکه خونشون تو محل خودمونه، قبل از رفتنش بهم تهمت زنا زد و رابطه پیامکی و تلفنی، من پنهانی گوشی داشتم و خط هم بنام خودم بوده، با دو سه نفر ارتباط پیامکی و تلفنی داشتم که ممکنه توش شوخیای عذر میخام (جنسی) هم ذکر شده باشه، اول من اعاده ی حیثیت کردم، بخاطر تهمت زنا، حالا اونم بجرم روابط نامشروع کمتر از زنا از من و سه نفر دیگه شکایت کرده، اون سه نفر بعنوان مطلع به دادگاه رفتن و دادگاه پرینت خونه ی پدریم رو داشتن و شماره های اونها روش بوده، اون سه نفر هر سه انکار کردن، هنوز من به دادگاه نرفتم، لطفا بگین چیکار باس کنم؟ دادگاه مجوز پرینت تلفن همراه منو نداده، چیکار کنم که هیچوقتم نده و پرونده بسته بشه!!!؟ سیمکارت متاسفانه بنام خودمه و توش شماره دوتا ازون سه نفر هست، راهی هست که قاضیو مجاب کنم دستور پرینت نده؟؟اینک من قبلا اعاده حیثیت کردم تو نظر قاضی تغییری ایجاد نمیکنه، لدفا کامل واسم توضیح بدین، چون کسی از گوشیو سیمکارتم خبر نداره نمیخام بفهمن، اگه سیمکارتمو بنام کسی بزنم ممکنه که دیگه نتونن پرینت بگیرن؟؟‌

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای تنظیم لایحه باید مستندات را ذکر و با استدلال موضوع را مطرح کنید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم