مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت وام

با سلام من سال 90 چکی به مبلغ 18 میلیون جهت ضمانت وام 9 میلیون امضا کردم و وام گیرنده حتی یک قسط پرداخت نکرده. با توجه به اینکه در این مدت بانک فقط تهدید کرده و اقدام جدی به عمل نیاورده میخواستم بدانم چک ضامن با گذشت حدود ده سال هنوز اعتبار دارد؟ من از کسی شنیدم که بعد از چند سال اعتبارش را از دست میدهد. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
ضمانت به قوت خود باقیست و شما مسئول هستید.

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

حدود ده سال از تحویل چک شما به بانک سپری شده نه تاریخ سررسید چک ،با توضیح اینکه گذشت زمان تاثیری در از بین رفتن اعتبار اسناد ندارد.