مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت بانک

سلام وقت بخیر
من ضامن فردی شدم و یک برگ چک ضمانت هم گذاشتم حالا بعد از چند سال این فرد چند تا از اقساط بانک رو پرداخت نکرده بانک هم از حساب من یه مبلغی برداشت کرده و حالا چک منو برگشت زده تکلیف اون چک که برگشت خورده چیه چند وقت بعد از مراجع قضایی پیگیری میشه و این هم بگم من اصلا خبری نداشتم که چک ام برگشت خورده.
لطفا راهنماییم کنید که چه کاری باید انجام بدم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...بانک میتونه دادخواست مطالبه وجه چک بده و شما هر مبلغی که بپردازید از وام گیرنده قابل مطالبه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید خسارت و مبلغ پرداختی را از متعهد مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما برای جلوگیری از به جریان افتادن چک باید اقساط را پرداخت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بانک میتواند برای وصول اقساط وام به شما و وام گیرنده مراجعه کند اما شما بعدا میتوانید علیه وام گیرنده دادخواست دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

معمولاً وقتی چک را برگشت می زنند بلافاصله بعد اقدام قضایی صورت میگیرد و گاهی هم بلافاصله پیگیری قضایی انجام نمی شود

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.بعد از برگشت اقدام قانونی صورت میگیرد مگر اینکه اقساط عقب افتاده را پرداخت نماییدونهایتا از وام گیرنده مطالبه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر از حساب شما برداشت شده است فقط می توانید علیه وام گیرنده شکایت کنید و اموال وی را توقیف کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید اقساط را کامل پرداخت کنید بعد علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهید.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

ابتدا از بانک پیگیری کنید اگر جواب ندادند برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام شما ضامن هستید اما بعد از ادای دین میتوانید به صادر کننده اصلی رجوع کنید پیشنهاد میکنم‌برای پیگیری به وکیل مراجعه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید مطرح کنید که آیا موضوع ضمانت که بابت آن چک داده اید موجب پرداخت آن فراهم شده است یا نه

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بعداز پرداخت اقساط واتمام آن چک بشما داده می‌شود میتوانید اقساط رابدهید وسپس از دارنده وام شکایت کنید