مشاوره حقوقی رایگان - قطع برق از طرف اداره برق

باسلام وخسته نباشید
من یک مستاجر هستم کنتور برق من را قطع کردن کنتور برق مستاجر پایین ما را نیز قطع کردن. من بدهی را پرداخت کردم و درخواست وصل مجدد را هم دادم. ولی اداره برق برق را وصل نمی‌کند می‌گوید اون کنتور را هم پرداخت کنید تا وصل کنیم. در جایی که من جدا از واحد دیگر هستم آیا باید قبض برق همسایه را هم من پرداخت کنم؟ اداره برق حق این ادعا را دارد..؟ کنتوری که هیچ بدهی ندارد می‌تواند قطع کند بخاطر همسایه من که بدهی دارد

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام خیر اداره برق برخلاف مقررات اعمال نظر داده و با مراجعه به دادگاه اداره برق ملزم به وصل برق و پرداخت خسارات خواهد شد.