مشاوره حقوقی رایگان - قطع برق مجتمع خدماتی

سلام. در یک مجتمع خدماتی یک برق دیماند با کنتور مجزا و یک برق سه فاز با کنتور دیگری وجود دارد. که هر دو مربوط به این مجتمع می باشد. حالا اداره برق به دلیل بدهی، برق سه فاز و برق دیماند را هم قطع کرده. آیا با توجه به این که هر دو برق مربوط به یک مجموعه می باشد، کار اداره برق مطابق قانون می باشد؟ لطفا در صورت امکان شماره ماده قانونی را نیز اعلام نمایید.

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام بله درصورت وجودبدهی هراشتراکی که بنام مشترک بدهکاراست رومیتونه تا مرداخت بدهی قطع نماید