مشاوره حقوقی رایگان - شکواییه ثبت گردید

شكوائيه شماره ... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه اول دادياري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان ماسال ارجاع و با شماره پرونده...... و رمز شخصی..... ثبت گرديداین یعنی چی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده شما در شعبه دادسرا ثبت شده می‌توانید دفاعیات خود را به شعبه ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یا شما علیه کسی شکایت کرده اید و یا اینکه کسی از شما شکایت کرده است.