مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

شكوائيه شماره ..... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 9 بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 10 تهران ارجاع و با شماره پرونده ..... و رمز شخصي ... ثبت گرديد
برای من ارسال شده نه اطلاعی از شاکی هست ن معلوم است از چه کسی شکایت شده لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است شما را بعنوان شاهد یا مطلع معرفی کرده باشند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در سامانه ثنا مشخص نخواهد شد. شما بایستی با در اختیار داشتن کد رهگیری ابلاغیه به شعبه مورد اشاره به شکل حضوری مراجعه کنید تا اطلاعات دقیقی در این زمینه حاصل کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از کسی شکایت کرده که مربوط به همان شکوائیه است.
و اگر شما شکایت نکرده اید، شخص دیگری از شما شکایت کرده است که بعد از مدتی می توانید روند پرونده را در سامانه ثنا مشاهده کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با در اختیار داشتن کد رهگیری ابلاغیه به شعبه مورد اشاره حضوری مراجعه کنیید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای شما ابلاغیه به سامانه قضایی ابلاغ خواهد شد صبور باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس شماره پرونده ای که برای شما آماده می توانید از قسمت اطلاع رسانی پرونده برای اشخاص حقیقی با ارسال شماره پرونده 16 رقمی از سامانه عدل ایران استعلام بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به شعبه مورد نظر مراجعه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به شعبه مربوطه مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا تشریف ببرید شعبه 9 سوال کنید یا حوصله کن تا ابلاغیه برای شما ارسال شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت عدل ایران بخش اطلاع رسانی در خصوص پرونده موضوع را برسی نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. صبر نمایید تا ابلاغیه حضور برای شما صادر گردد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

یاازشماشکایت کردن یاشماازکسی شاکی هستید که پرونده به این شعبه ارسال شده
حضوری بروشعبه پیگیری کن

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

از طریق قسمت اطلاع‌رسانی برای اشخاص حقیقی سایت عدلیران میتوانید به همه اطلاعات دسترسی پیدا کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
چند روز صبر کنید احضارمیشوید حالا یابعنپان گواه یا مطلع یا متهم
فقط بررسی بفرمایید پیامک جعلی نباشد و شمارا بسمت پایانه های واریز وجه اینترنتی سوق ندهد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شماره پرونده را در سامانه ثنای خود پیگیری کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

حضوري براي پيگيري تشريف ببرين

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق شماره پرونده میتوانید یا خضورا پیگیری کنید و یا از طریق قسمت سامانه اطلاع رسانی اشخاص حقیقی روند کار پرونده و اخرین موضوعات را چک کنید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بایدمنتظر پیامک ابلاغیه باشید ....

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

یا با مراجعه حضوری به شعبه مذبور از مفاد ماجرا آگاه شوید.یا از همکاران وکیل درخواست مراجعه داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید از طریق سامانه مربوطه پی‌گیری بفرمائید
همچنین می‌توانید حضوری پيگير ماجرا شوید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضوری به شعبه مربوطه مراجعه نمایید

سیده فاطمه جوادی سیدیان

سرکار خانم سیده فاطمه جوادی سیدیان :

می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به شعبه حضورا مراجعه کنید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

از سامانه عدل ایران استعلام کنید ، اکثر پیام ها از بد افزار جهت کلاهبرداری ارسال می گردد.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می‌بایست منتظر ابلاغیه دادگاه باشید