مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم قولنامه ملک

با سلام و خسته نباشید
من دختر سوم خانواده هستم با اتفاق آرای خانواده با هزینه خودم طبقه دوم ملک مادرم رو ساختم البته ملک 70 متر هستش و من فقط 40 متر ساختم برای گرفتن قولنامه چه مراحلی رو باید پشت سر بزارم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صلحنامه ای با مادرتان تنظیم کنید و از بقیه بخواهید تا به عنوان شاهد امضاء کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست از مالک موبایل‌نامه بگیرید یا مدرکی دال بر انتقال مالکیت در دفترخانه بگیرید