مشاوره حقوقی رایگان - درخواست هزینه دادرسی و هزینه وکیل

در حادثه ناشی از کار که منجر به فوت شده آیا ورثه مرحوم میتوانند علاوه بر دیه هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را از کارفرما درخواست کنند و آیا در همان پرونده باید مطالبه شود یا باید شکایت دیگری انجام شود؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

در ستون خواسته دادخواست ارائه شده مطالبه دیه اگر خسارات دادرسی نیز نوشته شده باشد ،محاسبه میگردد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام در صورت انجام تشریفات آیین دادرسی مدنی در همان پرونده قابل مطالبه می باشد.

پرسشگر :

با سلام و تشکر از جواب کارشناسان محترم. شکایت کیفری است آیا میتوان بعد از نظرهیات کارشناسان سه نفره که تشکیل شده و نظر داده اند درخواست هزینه حق الوکاله انجام شود؟

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در شکایت کیفری باید دادخواست جداگانه بدهید وقتی پرونده به دادگاه رفت
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

بله میتوانید درخواست مطالبه ضرر زیان کنید