مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت هزینه کرد مراحل دادرسی

باسلام
احتراما در سالها 94 و 95 طی ادعای شاکی بنده مبنی بر محکومیت اینجانب دادخواست شکایت تاخیر تادیه نمود که منجر به تبرئه شدن اینجانب گردید و طی مراحل دادرسی در دادگاه بدوی و تجدید نظر متحمل هزینه کردهای شامل مشاوره با وکیل، ایاب و ذهاب از شهرستان، هزینه های دادرسی شدم چگونه می توانم هزینه های مربوطه را و از کدام مراجع قانونی باید اقدام نمایم تا هزینه های دادرسی را دریافت نمایم.

پاسخ ها :

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
هزینه های ناشی از دادرسی رو میتونید طبق دادخواست جداگانه مطالبه کنید اما در سایر موارد فقط در صورت پیش بینی قانونی در حدود تعرفه قانونی خکم صادر میگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سلام شما باید بهدادگاه مراجعه و درخواست تادیه هزینه دادرسی را بدهید

یک وکیل

سلام " به استناد پاراگراف دوم و قسمت اخیر ماده 515 ق.آ.د.م ، خوانده می تواند خسارتی را که عمدا از طرف خواهان با علم به غیرمحق بودن در دادرسی به او وارد شده از خواهان مطالبه نماید . دادگاه در موارد یاد شده میزان خسارت را پس از رسیدگی معین کرده و ضمن حکم راجع به اصل دعوا یا به موجب حکم جداگانه ، محکوم علیه را به تادیه خسارت ملزم خواهد نمود . پرسشگر محترم " اگر دعوی خواهان که به طرفیت شما (خوانده) طرح نموده و محکوم به بیحقی شده واجد وصف بالاست ( یعنی عمدی و با علم و آگاهی به غیرمحق بودن خود و بابت اذیت نمودن شما و تحمیل خسارات دادرسی به شما بوده است )دارای حق مطالبه می باشید وگرنه خیر . { تا 20 میلیون تومان مطالبه خسارت ، شورای حل اختلاف محل اقامت خوانده و بالای 20 میلیون تومان مطالبه خسارت ، دادگاه محل اقامت خوانده }

یک وکیل

سلام. دادخواست مطالبه خسارات و هزینه های دادرسی را تقدیم دادگاه نمایید. علی الاصول دادگاهها طبق تعرفه رای صادر خواهند کرد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

پاسخ همکارم جناب آقای گنجی کاملترین بود .ولیکن مد نظر داشته باشید ئائگاه یا مرجع رسیدگی کننده فقط خسارات دادرسی شامل تمبر،وکیل(طبق تعرفه)وکارشناس دادگستری را قبول می کند ولاغیر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

همان دادگاه طرح دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از ادعای واهی و یا شکایت کیفری نمایید

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند