مشاوره حقوقی رایگان - معاونت قضایی اداری استخدامی و فرهنگی

دادخواست و ضمائم از حیث شرایط قانونی در حال بررسی است.
پرونده کلاسه .............. ردیف فرعی 2 با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به خواسته الزام به اعطای تسهيلات رفاهی در دستگاه های اجرايی در معاونت قضايی امور اداری استخدامی و فرهنگی به تاریخ 1398/11/15 ثبت گردید و با شماره بایگانی ........ به شعبه 39 ديوان عدالت اداری (شعبه پنجاه و يكم سابق) ارجاع شد
این یعنی چی؟ الان پروندم در چه مرحله ای است آیا زمان صدور رای نزدیکه؟؟؟ چون اول در شعبه 44 بررسی شده پرونده و در انجا مختومه شده اما باز به شعبه 39 ارجاع داده شده.
خواهش میکنم کامل و واضح جواب بنده را بدهید.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

پرونده شما به شعبه 39 دیوان ارسال شده و در حال رسیدگی است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم