مشاوره حقوقی رایگان - کرایه سرویس مدارس

با سلام و خسته نباشید ،
راننده سرویس بچه من چندوقت بود که درست و سر وقت رفت و امد نمی کرد و یک روز زود و یک روز دیر می امد تا این که به حدی دیر امد دنبالش که سر جلسه امتحان ترم اول به خاطر تاخیر راهش ندادن و دیروز هم که ساعت 2 و5 دقیقه کم تعطیل می شد ساعت 2:25 دقیقه با یاد اوری بنده رفته دنبالش. و پسر من تو ماشین باهاش بحث کرده و بهش گفته از فردا دیگه نیا دنبالم و در تاریخ 1398/11/14 دیگه دنبال پسرم نیامده ، چون نصف ماه رو اومده دنبالش باید چقدر از کرایه ماهیانه به مبلغ 150 هزار تومان را بهش بدهم ؟ من بهش گفتم نصف مبلغ و خودش می گه کل مبلغ ماهیانه رو باید بدهم و این یک قانون هست !! من می خواستم بدانم همچین قانونی وجود داره و اگر نداره در صورت به توافق نرسیدن باید کجا از ایشان شکایت کنم تا اختلاف ما حل بشود ؟
با تشکر .

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

شما می بایستی شکایت راننده را بخاطر تخلف از شرایط سرویس و جبران خسارت به دادگاه بکنید و یا به نهادی که سرویس زیر نظر ان است بکنید .اما اینکه شما نخواسته اید ادامه ندهند باید به مفاد شرایط قرارداد سرویس مدارس مراجعه کنید

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام این قانون خاصی ندارد تواقفی است اگر راننده منطق قبول نکرد با تحصیل گواهان دادخواست ضرر وزیان بدهید