مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری موجر برای دریافت وام ودیعه مسکن

سلام وقتتون بخیر
خدا قوت
متشکرم
من 20/11/1401 خونه رو از طرف بنگاهی که صحبت کرده بودیم به شرط اینکه چون صاحب ملک خونه من با صاحب ملک بنگاه یکی هستند و بنگاه میانجیگری کنه و کرایه و رهن خونه رو واسه مون که تازه خونه ایم کمتر کنه ، 2 سر کمیسیون رو از من گرفته ، یک مدت که گذشت طی داستان عجیبی ک بنگاه سرم در آورد یک فرش 12 متری که مال مستأجر قبلی بود و اینجا گذاشته بودن و گفتن بدم به خیریه مجدد مجبورم کردن اون رو بخرم الان هم واسه وام ودیعه مسکن همکاری نمیکنن و منه کارگری که چندرغاز حقوق دارم که خدا میدونه صورتمونو با سیلی سرخ میکنیم رو اذیت میکنن موندم باید باهاشون چکار کنم رمیشه کمکم کنین
بازم ممنون ک برام وقت گذاشتین

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق بنگاه کد رهگیری دریافت نمایید و برای وام اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نمیتوانید در مورد وام مسکن انها را مجبور کنید اما میتوانبد مدارک را درخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اتحادیه اقدام به شکایت نماییو

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اتحادیه مربوطه اقدام به شکایت بفرمائید تا ترتیب اثر داده شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق املاک برای کد رهگیری اقدام نمایید