مشاوره حقوقی رایگان - پارگی مینیسک زانو در حین کار

سلام یک ماهه در شرکت شکلات سازی مشغول به کار هستم چند روز احساس درد در زانوی چپ داشتم. یک روز سر کار نرفتم ویزیت دکتر گرفتم پای چپم رو معاینه کرد و ام آر ای نوشت. رفتم نوبت ام آر ای برای یک هفته بعدش نوبت داد انجام دادم در جواب پارگی مینیسک درجه 3 نوشته شده بردم پیش دکتر دارو و زانو بند و یک آمپول هم به زانوم زد. حالا خواستم بپرسم میتونم از شرکت شکایت کنم چون یک ماهه اونجا بودم نمیدونم بیمه کردن یا بعد چند ماه بیمه میکنن. تا الان 10 روز هست که سر کار نمیرم چون کار سنگین و سر پا هستش ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید اگر مدارک پزشکی دال براین ادعا است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای بیمه حتماً اداره کار طرح دعوی نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله موضوع قابل پیگیری است اقدام به ثبت شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اداره کار موضوع خود را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حادثه حین کار باشد می توانید شکایت کنید