مشاوره حقوقی رایگان - امضا اجباری مبنی بر پرداخت حق بیمه توسط کارفرما

سلام . بنده 6 سال است که درشدکت خصوصی مشغول بکارج مشکل مالی شدید و مریض داری در منزل باعث شد که از ترس به کارفرما مطالبه بیمه و سنوات نکنم کارفرما میگوید هیچ کاری نمیتونی بکنی ازت امضا دارم سفته مبتی بر حستنانجام کار هم دارن از من آیا از این کارفرما میتوانم شکایت کنم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. به اداره کار مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص حق و حقوق خود می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید
بابت سفته بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دا‌دخواست استرداد لاشه سفته بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در خصوص مطالبه حق و حقوق خویش می‌توانید از طریق اداره کار علیه کارفرما اقدام به شکایت بفرمائید. از سوی دیگر در خصوص سفته‌ها نیز می‌توانید دادخواست به خواسته استرداد لاشه سفته را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کارفرما موظف است که شما رو بیمه نماید حقوق سنوات شما رو بپردازد تمام این‌ها به شما تعلق می‌گیرد نگران نباشید