مشاوره حقوقی رایگان - سهم کشاورز از زمین

با سلام و خسته نباشی
پدرم دو هکتار زمین کشاورزی دارد که هزار متر آن متعلق به شخص دیگری هست و 35 سال دست پدرم هست و الان زمین خود را میخواهد آیا این 35 سالی که پدرم در این زمین کار کرد حق ریشه یا حق نسق یا حق آب و گل دارد یا نه اگر بخواهد با غریبه بفروشد میتوانیم جلوی این کار را بگیریم یا نه؟
ممنون
میشم اگر جواب بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
پدرتان در این چند سال استفاده کرده و باید زمین را پس بدهد اگر منفعتی نداشته می تواند دستمزد کار خود را مطالبه کند

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه کارشناس تایید و دادگاه نیز پس از بررسی مدارک و دفاعیات بپذیرد، ممکن است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست بررسی شود که مبنای توافق چه بوده گاهی اجرت المثل برای طرف مقابل نیز ممکن است وجود داشته باشد