مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از گاز گرفتگی سگ همسایه و کتک زدنم

سلام وقت بخیر ببخشید دیشب رفتم طرف کارخونه و نزدیک کارخونه یه تراشکاری است اینا 2تا سگ دارند و سگ ها آزاد است همیشه من میخواستم برم کارخونه و نزدیک کارخونه رسیدم 2 سگ حمله کرد به من و صاحب سگ هم دم کارگاه بود و اونا اصلآ هیچ کاری نکردن برام و من 2 دقیقه صبر کردم بعد از 2 دقیقه مجبور شدم با سنگ از خودم مواظبت کنم و سگ را زدم با سنگ و صاحب سگ هم منو کتک زد و 2تا سگ منو گازگرفت از پشت زانوهام الان پام خیلی درد داره سگ گازم گرفته من بیکار شدم دیه داره یا خیر لطفا منو رهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
می توانید با عنوان ضرب و شتم عمدی و گاز گرفتی سگ شکایت کنید و دیه خود را طبق نظریه پزشکی قانونی بگیرید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا به پزشکی قانونی مراجعه و شکواییه در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید. درصورت اثبات و نظریه پزشکی قانونی بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان ضرب و حرح عمدی و حمله سگ و گاز گرفتگی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌بایست شکایت نمایید ایشان مسئول است