مشاوره حقوقی رایگان - چک ثبت نشده

سلام من از یه آقایی چک دارم ولی ثبتش نمیکنه میگه مدرکی نداری که اون قدر تو چک نوشته چطوری ثابت کنم که طلبم بیشتره منم مدرک خاصی ندارم توافق کردیم الان زده زیرش

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید علیه ایشان طرح دعوی الزام به ثبت چک درسامانه مطرح کنید. بودن چک نزد شما اصل برمدیونیت ایشان به مبلغ مندرج درچک است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت چک اظهارنامه ارسال کنید و سپس در سر رسید چک به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید تحت عنوان سند مدنی دادخواست مطالبه وجه بدهید