مشاوره حقوقی رایگان - چک ثبت نشده

سلام بنده حدود 1 میلیارد به دوستم قرض دادم واون آقا هم برای ضمانت 1400 چک پیشم گذاشته بهش میگم پولمو بده بعد 5 ماه میگه ندارم چکم ثبت نمیکنه میگه هرکاری میخوای بکن من الان باید سر تاریخ کل مبلغ چکو برگشت بزنم یا دنبال 1میلیار خودم باشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به ثبت دادخواست باید بکنید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یا باید ایشان را از طریق دادگاه الزام به ثبت نمایید یا می‌توانید همان مبلغ را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت اظهارنامه ارسال کنید
اگر ثبت نکرد بعد از سر رسید چک می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با ارائه اصل چک دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید.